Wake-Up Ukkohalla 2013

Elokussa perinteinen ja varsin suosittu YKHS:n Wakeboard-viikonloppu Ukkohallassa, 9.-11.8.2013!

Wakeradalla suksien tai jonkinsorttisen laudan kanssa roikkumisen lisäksi Ukkohallassa on mahdollisuus esimerkiksi maastopyöräillä ja frisbeegolfata. Ykhs:lle on varattu Erätuli parimökki kävelymatkan päässä kaikesta. Makuupaikkoja on 21+4 hengelle. Majoitus perjantaista sunnuntaihin kustantaa 15e/hlö. Wakelippujen/saunamaailman hinnat löytyvät Ukkohallan sivuilta ja viimevuosien tapaan yritetään neuvotella vähän alennuksia. Liput jokainen sitten ostaa paikanpäältä. Kuljetukset omin/kimppakyydein, niistä voi porista YKHS:n foorumilla tai facebook-sivulla.

Sitovat ilmoittautumiset allekirjoittaneelle, mieluiten osoitteeseen pekka piste ponkanen ätt ykhs piste fi. Viestiin mukaan nimet, sähköpostit, puhelinnumerot ja oletko vailla autokyytiä, tai olisiko kyydissäsi tilaa. Sen jälkeen majoitusmaksu:

Summa: 15e
Tili: FI86 4744 3020 0217 36
Saaja: Ystävällinen Kaunohiihtoseura ry
Viite: 1407
Eräpäivä: Heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisäinfoa lähtijöille sitten sähköpostiin. Ilmoittautujien tulee olla seuran jäseniä, ts. kauden jäsenmaksu (8e) maksettuna tai liittyä ja maksaa ilmoittautumisen ohessa. Ohjeet tähän löytyvät http://www.ykhs.fi/fi/seura/jasenet/
Terv,
Pekka Pönkänen
nol nel nol 533 77 54


© Ystävällinen Kaunohiihtoseura ry / TMI Markus Haataja