Alppireissu 3 Vallées 2015

Julkaistu 22.9.2014  |  Kategoria Ajankohtaista

Lähdemme tänä vuonna 28.2-7.3 Ranskaan 3 Laaksoon. 3 Laaksoa on Euroopan suurimpia keskuksia ja rinteitä löytyy 500kpl verran, eli aika ei varmasti tule tylsäksi! Majoitumme upeaan 26 henkilön viisikerroksiseen mökkiin (350m2), josta löytyy keittiö, oleskelutila,  langaton internetyhteys ja SAUNA! Hintaa reissulle tulee 548 euroa, johon kuuluu majoitus + hissilippu koko alueelle + kuljetus Geneven lentokentältä. Matkustamiset Geneveen voi tehdä haluamallaan tavalla. HUOM! Järjestämämme kyyti lähtee lentokentältä lauantaina 20.00 ja takaisinpäin 8-9 välillä, että järjestäkää lentojen saapumiset ennen 20.00. Lentokentältä kohteeseen kestää ajaa kolme tuntia.

Ilmottautumiset ja lisäkysymykset Miikalta (alppivastaava@ykhs.fi)

Comments are closed.


© Ystävällinen Kaunohiihtoseura ry / TMI Markus Haataja