Etusivu

Vaalikokous 2016

Taas on aika valita uusia toimijoita Ystävällisen Kaunohiihtoseuran vaalikokouksessa 2.5.2016 klo 18:30 Ympäristörakentajakillan kiltahuoneella. Kaikki ovat erittäin tervetulleita paikalle ja lisäksi seuran varsinaiset jäsenet ovat äänivaltaisia, joten muistahan tulla vaikuttamaan. Lisäksi tarjolla saattaa olla kahvia ja pullaa!

Esityslista

Ystävällinen Kaunohiihtoseura ry
Hallitus

Puheenjohtaja
Anne-Mari Heikka

 

Hemavan 2016

Kohta on taas aika Hemavanin reissulle! Reissuun lähdemme keskiviikkona 3.2 klo 7 ja paluu tapahtuu sunnuntaina 7.2 noin klo 23 aikaan. Hinta on 240 euroa johon sisältyy hissilippu, matkat ja majoitus, joten paikan päällä tarvitsee ostaa vain omat ruuat ja juomat. Majoitus on Hemavanin Fjällcenterissä 2 ja 4 hengen huoneissa. Ilmottautuminen aukeaa sunnuntaina 1.11 osoitteessa http://www.ykhs.fi/hemavan/ ja mukaan mahtuu 95 ensimmäistä ilmottautujaa. Lisätietoa löytyy tapahtumat osiosta ja facebookista.

Lisäkysymykset Miikalle (lahimaanvastaava@ykhs.fi)

 

Alppireissu 2016 Arabba

Lähdemme tänä kautena ensi kertaa Italiaan, Dolomiiteille Arabba nimiseen kylään. Dolomiitit ovat Italian helmi, joka on maailman suurin hiihtoalue! Kokonaisalue ulottuu 12 laaksoon ja pitää sisällään 1200 rinnekilometriä. Laskettava ei siis varmasti lopu milloinkaan! Majoituksena toimii kaksi upeaa 16 ja 11 hengen mökkiä, jotka sijaitsevat aivan rinteiden/rinteiden läheisyydessä. Mökit ovat toisistaan parinsadan metrin päässä, mutta molemmat aivan Arabban keskustan kupeessa. Molemmista löytyy varustuksena keittiö, jossa voi loihtia mitä parhaimpia makuelämyksiä! (myös sängyt ettei lattialla tarvitse nukkua;)

Ajankohtana on viikko 10, eli 5.3.2016-12.3.2016.

HINTAAN 568 euroa! SISÄLTÄEN koko Dolomit SuperSki hissilipun + majoituksen + lentokenttäkuljetukset Venetsiasta.

Tule viettämään kanssamme mahtavaa laskettelemista upeissa maisemissa ja kovaa afterskitä!
Reissulle pääsee ensimmäiset 27 ilmottautujaa.

ILMOTTAUTUMISET SÄHKÔPOSTILLA keskiviikkona 9.9.2015 kello 12.00 ALKAEN osoitteeseen alppivastaava@ykhs.fi

Vaalikokous 2.5.2015

Tervetuloa Ystävällisen Kaunohiihtoseuran vaalikokoukseen 2.5.2015 klo 12:00. Uusia toimijoita kaivataan seuran hallitukseen ja toimihenkilöiksi. Kaikki seuran varsinaiset jäsenet ovat äänivaltaisia, joten muistahan tulla vaikuttamaan. Lisäksi tarjolla on kahvia ja pullaa!

Esityslista

Ystävällinen Kaunohiihtoseura ry
Hallitus

Puheenjohtaja
Jenny Hakola

 

 

Ystävällinen Kaunohiihtoseura ry perustettiin 30.6.2004. Seura edistää toiminnallaan Ystävällisyyttä, Kauneutta, Hiihdollisuutta ja Seurallisuutta.

Tsekkaa ajankohtaiset tiedotteet!


© Ystävällinen Kaunohiihtoseura ry / TMI Markus Haataja